Bundel:

GIF me ani-thing!
&
Stop. Set. Go!

Wat krijg je?

Wat zeggen anderen?

Deze cursus is een grote aanrader als je gifjes wilt leren maken! Felicity geeft niet alleen uitleg over "makkelijke gifjes" maar gaat ook in op het maken van videogifjes en meerdere programma's om effecten toe te kunnen passen. Het is een goed opgebouwde, begrijpelijk cursus met duidelijke video's en veel humor. Ik werd er blij van!
Daphne
de Viltbloemist
Wat een super toffe cursus! Felicity is niet van de saaie droge stof maar juist van een cursus met een geintje. Gifjes maken is leuk en daar sluit deze cursus volledig bij aan. Met een grote glimlach heb ik stap voor stap geleerd hoe ik mijn eigen gifjes kan maken. Soms zie ik mijn gifjes wel eens langs komen bij andere ondernemers, hoe leuk is dat?! Echt een mega waardevolle cursus!
Puck
Assisted by Puck

Product

349.00
coupon invalid
Discount Applied!

Contactinformatie


Betaalmethode

Besteloverzicht

Subtotaal
Totaalbedrag

In de privacyverklaring lees je hoe er wordt omgegaan met jouw gegevens.